Not: Biraz uzun oldu
Merhaba arkadaşlar. Pinterest Subdomain denememde sürekli domain ban yiyorum.

Öncelikle şunu söyleyeyim sadece ana domain ile aylardır banlanmadan milyonluk gösterimli çalışan sitelerim var. (Şans tabi ki) Ama son 1 aydır 2 kere subdomainle denemem oldu (daha önce denememiştim) ama 5-6 gün sonra tüm subdomainler ban yiyor.

Sitelerin tema, içerik, reklamları her şeyi düzgün. Yani site teması kullanıcıyı rahatsız etmiyor aksine çekiyor. Siteye girince pinterest sitesi demezsiniz. Logo, iletişim, bilgilendirme, menüler, kategoriler, sayfalar arası geçişler hepsi sorunsuz ve doğru. Reklamlar hiçbir şekilde rahatsız etmez. Her içerikte özgün 150-300 kelime bilgilendirme var. İçerik doğru örneğin başlık 50 mutfak tasarımıysa içerikte 50 tane mutfak tasarımı galeri şeklinde bulunuyor. Hatta adsense onayı bile alıyorlar bu haliyle öyle düşünebilirsiniz

Resimlere gelirsek evet orijinal değil Pin to pin yapmıyorum ama diğer sosyal medyalar ve takip ettiğim sitelerden alıyorum veya dilli değiştirerek kendim kullandığım için (yani İngilizce tutanı benzer içeriğimle Almanca yapıyorum) illaki onlarda pintereste paylaşılmış oluyor.

En son 10 subdomain ve 10 hesap açtım. 5'i Almanca 5'i İngilizce. 5'ide birbirinden farklıdır. Dil çevirme.

Yaptıklarım;
-Hesapların 5'i pc gizli sekme, kalanları mobil gizli sekme ile açtım. (ip değiştirerek)
-Hepsinde domainin mail adresi kullanıldı*************
-Her hesapta açıklamalar, lokasyon, profil resmi, mail onayı yaptım
-Boards açıldı, board açıklamaları eklendi, uygun kategorilerle eşleştirme yaptım.
- Önerilenlerden bir kaç pin ekleyip 5-10 tane hesap takip ediyorum.
- Pinterest Automatic kullanıyorum onun için kodu alıp kapatıyorum.
- Yaklaşık 1 hafta hiçbir şey yapmadım. Hesaba girme yok.
- Hepsinin site ip'si aynı olduğu her subdomain için instantproxies.com'dan aldığım proxyleri kullanılarak hepsini aynı gün bağladım. Her sub için farklı proxy. Ertesi gün pinlemeye başladım 30-40 dk aralığında.
*** Ana domain hiçbir şekilde pintereste eklenmemiştir.

5-6 gün sonra hepsi banlanıyor. Sorunu anlamıyorum. Spam için demeyin lütfen bende biliyorum banlanacağını ama bu kadar kısa sürede ve sadece subdomainlerde olması bir şeyi yanlış yapmamdan kaynaklanıyor ama nereyi