Merhabalar, evet garip bir başlık oldu. Lakin hergünü aynı şeyi yaptığım artık çıkılmaz bir duruma dönüşen bu benden kurtarın beni.

üniversitede kendisine birşey hissettiğim birisi var. Kendisi ile ortaokulu birlikte okumuştuk ta o zamanlar dan beri kendisine mağlup oldum. Araya lise girince başka okula gittim ama üniversitede yine aynı bölüm aynı üni denk geldi. Bu tevafuk mudur tesadüf müdür bilemedim.

Artık kendisine açılamıyorum nedenim ise hem reddedilme hemde dogru bir iş olmamasi haram vs.

Ama bazen de ne olacaksa olsun diyorum. Yeminle alışkanlık olmuş instada stroylerine bakıyorum gizli olarak. Bakmayacam desemde engel olamıyorum. Bugün yanlışlıkla gizli olmayan hesabında gezinirken bir postunu beğendim eyvah dedim hemen hesabı dondurdum. Sanirim görmüştür begendigimi ama şaşırdığım şu ki ben hesabı dondurdum. Kendi de aynı gün içinde ben kapattığım saatlerde oda kapatmış. Anlamadım kardeşlerim?

Benden kurtarın beni lütfen bir çıkış yolu yokmu

Bunu buraya beni anlayacağınızı bildiğim için yazıyorum. Hatam olmuştur vaktinizi çalmışımdır affola.