6 ay öncede mi böyleydi? 6 ay öncede mi savaş vardı.Geçen senede mi savaş vardı.Savaşla alakası olduğunu mu düşünüyorsunuz bunların.Alakası yok savaşa bağlıyorlar.Bu yüzden zaten zammı savunanları bekliyorum dedi.Kimse zam çok iyi demeyecek.Ama söylediğim şey bununla alakalıydı.
Türkiye son 3 yıldır ciddi anlamda bir savaş halindedir. Kendi silahımızı tam manasıyla üretmiyoruz, Askeriyeye ciddi anlamda para gidiyor. Ülkeyi çok yoran bir seçim sürecinden geçildi. Hükümetin yanlış politikaları hepsi var.
Zamların en büyük sebebi Üretmeyen bir ülkeyiz? Şahsınızın 1'e bir bir üretim girişimi yada fikri var mı? Muhtemelen %90 lık kesim gibi yoktur. Üretim olmayan ülkelerde enflasyon zaruri oluyor.
Zamlara karşı çıra olmak yerine halkça, birlik olup ne yapabiliriz de zam gelmez bunu mantıklı bir şekilde düşünmeliyiz. Birilerine kabahat yükleyerek elimize hiç bir şey geçmez.. Tabi kolay olan eleştirmek bunu yapmaya devam edebilirsiniz.