Merhaba, bankamatiklerin büyük güvenlik sistemleri var. Attığınız 2 kez olmak üzere sayım işlemi gerçekleşir. Yırtık veya Okunmaz ( Sahte, Yıpranmış vs paralar ) ayrı bir dilime ayrılır ve sistem iade verir. Total saydığı parayı ekrana yansıtır.
1500 yatırdıysanız ekranda 1.500 verdiniz onaylıyormusunuz çıkar. Red verirseniz paranın tamamı iade edilir. Harici olarak banka personeli 2 kişi olarak gelir ve atm'yi gelip kontrol ettiğinde, zorunlu olarak 2. Kişi arkadan kamera kaydına girer. Bakım ve ATM Nakil, Para Transfer ve Harç eklemede bunlara dahildir. Bence sizin paranızda bir sorun olmuş olmalı. Bugün bankamatikler para veyakart yutsa bile, hepsi için ayrıştırılmış özel alanları bulunmakta. Nereye giderseniz gidin, sonuç ve karar asılsız çıkacaktır.
Hocam ben yanlışlık olduğunu anlayınca 1300₺'yi de onaylamadım ve geri çektim belki 1400 olarak verir diye ancak vermedi. Ve benden 1 önceki kadın da 2000 lira çekerken 1900 vermiş ona banka o da sonradan farketti. Arka arkaya ikimizde de problem olması benim hatam olarak açıklanamaz diye düşünüyorum.
Şikayetvar.com'a hem finansbank ve enpara için ayrı ayrı şikayet oluşturup banka ile çözüm arayışını denemenizi tavsiye ederim ilk adım olarak.
Şikayetvar ve twitterdan yazmıştım. Yeniden inceleme başlatmışlar bildirim geldi bana appden.