Alperen5034 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bende bir tema sağlayıcısıyım bır ara denemiştim temayı alsın istediği şekilde kullansın ama para kazanamaz hale geldim misal müşteri 10 tane tema alıyor tema basına 150 lira diyelim bi daha da senden hiç bişey almıyor. haliyle kazanamıyosun. themeforest dunyaya satış yaptığı için onda sorun olmuyor ama bizde maalesef durumlar öyle değil tamamen alması ıcın temaua daha fazla para dıyosun ozamanda dısarda şu fiyata var diye azar işitiyoruz resmen.
Hak vermiyor değilim hocam elbette sizinde haklı yönleriniz vardır. Sizde temalarını themeforest ile satışa koyabiliyorsunuz diye biliyorum. Sonuçta oradakilerde yazılımcı. Themeforest satış için aracı bir site. Benim söylemek istediğim şey şu: 59 dolara newspaper tema alabiliyorum. Kuru 6 TL olarak bile hesaplasam 360 TL tema parası çıkıyor. Bana sınırsız kullanım hakkı sunuyor. Newspaper tarzı bir temayı 2.000 TL bile versem yerli yabancı farketmeksizin yapabilen çıkmaz. Ama en azından işimizi görecek tarzda temalar uygun fiyatlarda ticari lisans şeklinde sunulabilir. Yıllar önce bir tema almışım. Domain lisanslı. Dümdüz bir tema. Günümüz standartlarına ayak uydurması zor. Kaldı ki linsanslanan domaini kullanmak istemezsem ya lisansı değiştirtmem gerekecek yazılımcıya ya da tema çöp olacak.

uckan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbiri size bu hakkı vermiyor ama engelleyen mekanizmaya çoğu tema sahip değil.
Hocam aynı anda birden fazla sitede kullandım. Sadece dosyalarını kullanmakla kalmayıp hepsini lisans kodu ile aktifleştirdim. Sıkıntıı çıkmadı. (newspaper için söylüyorum.)