Geç gördüm erken görsem ben alırdım hakkaten, bu rakama bulunmaz hint kumaşı diyebilirim.
Kayıt işlemini İstanbul da telefoncular 40-50 TL civarı yapıyorlar, ancak programları bende mevcuttu. Ücretsiz yaptığım çok arkadaş oldu, forumlarda falan da (tr forumları) detaylı ücretsiz nasıl yapılıyor pek çok konu var.
İade alırsanız veya arkadaş aldığı rakama geri satacaksa kapak falan önemli değil, ben aynı rakamı verip alabilirim.
Şuanda iphone 5s kullanıyorum iyice dağıldı, bu fiyata bir daha bulma şansım olmaz

P.S.: Ayrıca derin çizik, kırık vs. konusuna değinmek istiyorum, bazen bana kötü gelen alıcı/satıcıya normal görülebilir, biraz böyle bir durum var sanırım. Hani herkes burda forum üyesi öyle bir cihaz üçyüz beşyüz lira içinde (az para demiyorum yanlış anlaşılmasın) kimse üyeliğini bırakıp kaçmaz *********** değilse, bir ara orta yol her zaman bulunur.
Takma parası ve kapak ücreti 150 TL çok yüksek bir rakam bilginiz olsun, orijinali burada 80 TL, isterseniz yer söyleyebilirim. Takma parası da maksimum 20 TL ödersiniz.
Arkadaş karşılayacağını söylemiş ama sizde biraz bunu gözeterek yaptıracağız yer ile pazarlık ederseniz iyi olur.
Nihayetinde teklifim geçerli aldığınız rakama ben alabilirim cihazı bilginiz olsun.