zbucky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şimdi dediğiniz gibi com.tr olduğu için saat başı dns revizeleri yapılıyor. NS ler oturunca herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmıyor çünkü cloudflare nin amacı trafiği temizleyip sitenize yollamak.
DNS kayıtlarını cloudflare girmeniz gerekmektedir.

Ben cPanel den Cloudflare e tıkladığım için gördüğüm kadarıyla Cloudflare DNS im de olan tüm ayarları direk kendine aldı kopyaladı. Sanırım bundan sonra DNS eklediğimde Cloudflare den eklemem gerekiyor bunun dışında birşey yapmama gerek kalmayacak gibi.

TR Alan adlarında her ne kadar 2 yıla yakın süredir "Hemen Güncelle" seçeneği geldiyse de halen eski tas eski hamam onu da seçsek saatte seçsek birşey fark etmiyor, illa bir üç beş saat geçecek.
Yapacak birşey yok buna da şükür diyorum

Böylelikle artık intodns den domaine baktığımda inşallah artık bir tane uyarı, bir tane hata görmeden takıntımı yenmiş olacağım nihayet.

Arkadaşlar DNS oturdu
Nihayet bende Cloudflare kullanmaya başladım ve ömrümde ilk kez sitemin intodns de bir tane dahi uyarı ve hata vermeden analizini gördüm, artık huzurla ölebilirim ))

@HostLAB; Sağladığınız hizmet için çok çok teşekkür ederim. Bunu da belirtmek istedim.