Arkadaşlar merhaba,
Forumdan satın aldığım bir adsense hesabında, ara sıra gösterim sayısı durup sayfa görüntülenme sayısı artıyor. Dün öğlen 3 gibi mesela gösterim sayısı durdu. Örneğin bugün sayfa görüntülenme 700, gösterim sayısı 0. Gelir de 0 doğal olarak. Bu sürekli olmuyor ama son 1 haftada mesela günün yarısında gösterim sayısı hiç artmadan sabit kalıyor.
Örnek vermek gerekirse; gündüz 12'ye kadar gösterim sayısı 0, sonra artışa geçebiliyor veya tam tersi. Yada dün akşam 3'ten beri bir artış olmayabiliyor mesela. Değişik bir durum olduğundan anlayamıyorum. Adsense'i alalı 20 gün kadar oldu sanırım.
Reklam engellemeleri de yaptım bu arada bir konuda önerilmişti forumda, dil de ispanyolca.
Hesabın mailine girdim herhangi bir engelleme yok. Sadece adsense panelinde tepede dizine ads.txt atmamı söyleyen bir ibare var. Onu da ana sitenin ve sub sitelerin public_html nin içine de attım ftpden; public_html'nin bir üst dizinine de attım hala aynı. Doğru mu yapıyorum acaba?
Başına gelen var mıdır? Var ise nasıl çözülebilir? Bu işlerden pek anlamadığım için uzun oldu biraz kusura bakmayın.
Teşekkürler.
Sadece ana sitenizin public_html bölümüne atacaksınız ads.txt dosyasını. Sub domainlere eklemenize gerek yok. Bence silin onları.