Bronz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu adamın ne iş yaptığı bilinmiyor, bildiğim tek şey var. PARAYI deli gibi harcayan birisi..
aynen hocam çok ilginç gerçekten harcamanın adabı vardır dicem , içmeyecem Dom Pérignon u masaya ne diye koydurup para ödeyeyim.

hobuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görgüsüzlük başka bişey
yani olsa para bende bir şekil harcar gezerdim ama bu kadar dakkamı instagrama atıp vs. vakit kaybedeceğime bu kadar olmasa yaşar ve kimsenin dikkatini çekmezdim.

Bronz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca KOÇ'un varislerinden diye duymuştum bir ara..
hocam olabilirde ki zaten ardı olmayan bi adamı bu kadar gösterişle rahat bırakmazlar heralde çökecek adam çok çıkar

ustunweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zenginlerle iş yaparsan kazanırsın gayet basit
valla hocam ben bi çok zenginle iş yaptım belkı bu kadar değillerdi ama en kötüsünün deniz kenarı 3-4 oteli vardı 100 odadan da aşşağı değil ; şöyle söyleyimki sanayideki kaportacıya çıkmacı sitesine bi defada 4000 tl ye yaparım dediğimde tamam dedi 5 oteli olan adama müdür ile beraber oturup konuşurken otellerin hepsi aynı site altından çıkıp hangisi istenirse o seçilecek , doluluk boşluk vs. bilmemneye 20 bin dediğimde 5000 e yapacak adam bulurum ben sen boşver deyip kalkıp gittiğini biliyorum. zenginin parası kendine güzel dışarı verirken kıymetli sanmıyorm yani