Merhaba

Yorum yapan değerli arkadaşlar. benim yapılan zamlardan dolayı elimizde olmayabiliyorum bunun hepimiz farkındayız. ama benim hiç sevmediğim konu şu madem hiç bir şeyin garantisi yok neden ilk başta müşteri çekmek için vaatlerde bulunuluyor o zaman o zaman sabitfiyat garantisi verilmesin baştan herşey yazılsın yazılsın diyorum çünkü telefonda konuşulanlar kayıt altına alamıyoruz malesef . bir diğer konu ise ilgili firma veya kişiyle konuşmamızda zam geldi konusu oldu ve mevcut müşterileri etkilemeyeciğini beyan etti faturaya bakıyorum şoookkk ben buna kızıyorum hem zam olmayacak diyor sonrada normal fatura dedikleri fiyat sitedeki güncellediklerinden bile fazla guya bize özel indirim yapmışlar sitedeki fiyat daha uygun kısaca benim demek istediğim yalan dolan olmasın karşılıklı güven olsun hep beraber kazanalım zarar etmeyelim buna eyvallah birşey dedimiz yok ama herşeyi konuşmak gerek baştan ya vaat etmeyeceksin hadi ettin neden seni etkilemeyecek diyorsun beni umutlandırıyorsun de ki elimizde olmayan sebeplerden dolayı zam yapmak zorundayız de başımın üstünde yerin var eyvallah ama yok olmaz elektiriğe zam geldi kabindeki kaç tane sunucu varsa paylaştırırsın bir kişiyede yüklenilmez ki..

umarım anlaşılır ve detaylı açıklayıcı olmuşumdur. yazım yanlışları için kusura bakmayın..

iyi çalışmalar ..