Hymelanos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu mesajini çok ilginç zamanda geldi. Yaklaşık 20 dk önce doktorun yanından çıktım. Üniversite hastanesinde beyin ve sinir cerrahisinde özel muayene oldum. Doktor boyundan MR istedi. Bugün MR sonucuna baktık. Boyunda düzleşme çıktı. Daha önce de EMG yaptırmıştım. Ondan da sol dirsek altı sinir sıkışması çıktı. Yani anlayacağınız sizin dediğiniz gibi fizik tedavi bölümüne yönlendirdi. Ona da gidecez bakalim ne diyecek. Sol kol uyuşmasıni fizik tedavi cozer ama göğüs agrisini cozebilir mi bilmiyorum.
Bende çok fazla doktora gidip ister istemez bir şeyler öğrendiğim için konuyu da görünce yazmak istedim size, MR konusunda yanlış hatırlamıyorsam eğer "Servikal" adıyla çekiliyor ve boyun fıtığı varsa ve düzleşme orada çıkabiliyor, göğüs ve kol ağrısı ise ayrı ayrı MR istiyorlar ve bunların hepsi ayrı maliyet ve minimum MR başına 800 + TL olarak ücret talep ediliyor bilginiz olsun.
sizinle benzer rahatsızlık durumlarımız var gibi, sormak istediğiniz şeyler olursa PM'den üzerinden yazarsanız müsait olduğumda cevap vermeye çalışırım.