Benzer bir durumdan ötürü şikayetleri olup, özel 1-2 hastaneyi arayıp hangi bölüme gitmem lazım diye sorduğumda " fizik tedavi ve rehabilitasyon " bölümünde muayene olabilirsiniz denmişti. İlgili bölüme gidip elle muayene sonrası MR istediler ve çıkan sonuca göre fizik tedavi önermekteler.
Ayrıca bu bölüm sonrasında MR sonucu alarak farklı 1-2 doktor ve hastaneye görünmenizi tavsiye ederim. Kendi MR sonucu alıp hem Beyin cerrahisi ile hemde " fizik tedavi ve rehabilitasyon " bölümü olarak ayrı doktor ve hastanelere gidip muayene oldum.
Geçmiş olsun
Bu mesajini çok ilginç zamanda geldi. Yaklaşık 20 dk önce doktorun yanından çıktım. Üniversite hastanesinde beyin ve sinir cerrahisinde özel muayene oldum. Doktor boyundan MR istedi. Bugün MR sonucuna baktık. Boyunda düzleşme çıktı. Daha önce de EMG yaptırmıştım. Ondan da sol dirsek altı sinir sıkışması çıktı. Yani anlayacağınız sizin dediğiniz gibi fizik tedavi bölümüne yönlendirdi. Ona da gidecez bakalim ne diyecek. Sol kol uyuşmasıni fizik tedavi cozer ama göğüs agrisini cozebilir mi bilmiyorum.