Webgelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi Paypaldan Bu Hizmet için %18 KDV Alacak Bildiğim kadarı ile:-) ki buda paypalın işine kesinlikle gelmez biz millet olarak yapmadığımız üründen ve hizmetlerden çok para almayı seven bir milletiz:-) Arabada olduğu gibi biz üretmiyoruz:-) araba üreten firmalardan daha çok kazaniyoruz öyle düşünelim:-)
İşte tam da bu konuda bir esneme olmalı. PayPal Türkiye'ye döviz akışının sağlanması için mükemmel bir kanal. Değil %18, %8 bile fazla sayılabilir ama ona bile razıyım. 2015 yılına kadar yıllık yaklaşık 500 bin TL getiriyordum, benim gibi binlerce ticaret yapan var. Tümünü ele aldığınızda muazzam rakamlar ediyor.

PayPal burada Türkiye'yi değil, kendi çıkarlarını düşünecek muhakkak. En azından sunucuları Türkiye'ye getirme konusunda esneme yapılsa gerisi gelir.

Python7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben paypala mail atmıştım.Ne zaman aktif olacaksınız diye. Başvuru yapıldığı ama BDDK tarafından kabul görmediğine dair bana da mail gelmişti.
Evet ben de ticari birimle iletişim içerisindeyim sürekli, zaman zaman bazı siteler trafik çekmek için PayPal geri dönüyor diye haber paylaşıyor, doğruluk payı nedir diye soruyorum, gerçek dışı olduğunu söylüyorlar. Tek gerçek haber kaynağı yine kendileri.

Bu konuda yapılabilecek en iyi şey yurt dışında şirket açmak.