Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Menü üzerine gelince çıkan çizgi güzel olmamış.
Sayfa geçişlerinde animasyon bembeyaz sayfa oluyor hoş değil.
Garip bir svg'yi sitenin her yerine kullanmışsınız ilk girdiğimde bu ne işe yarıyor diye oraya odaklandım sitenin içeriği ile ilgilenmedim.
Slider başlık font-size 'ı çok büyük.
Slider altında ki görsel açıklamayı gölgeliyor gibi biraz daha sade resim kullanılırsa daha iyi olur.
Gelişmiş kontrol paneli slider'ından bir resim yukarıdakinin üstüne çıkarken diğeri çıkmıyor. Resim büyüklükleri aynı yerde başlayıp aynı yerde bitmiyor bana göre hoş gözükmüyor. Bütün resimler üçüncü slider boyutunda olsa daha güzel gözükebilir.
En altta bulunan slider için iconlar ve slider sırası eşit gitmiyor. Mesela 2. slider'a geçince 1. icon kırmızı oluyor orada js ile biraz oynaman lazım
Biz kimin bölümünde slider'ın üzerine gelince alt tarafa doğru gelmesi hoş olmamış belki oraya firma ismi yazılabilir.
Web'de arama butonuna tıklayınca tam sayfa açtırmak yerine inputu sola doğru büyütebilirsiniz.
Menü açıldığında sayfayı kaydırmak yerine slider üzerinde açtırabilirsiniz. Hatta web'de sağ tarafta bulunan menüyü direkt kaldırabilirsiniz ( ben olsam kaldırırım gereksiz gözüküyor ) mobilde yer bulamayıp kaldırmışsınız zaten

Genel olarak başarılı olmuş ellerinize sağlık.
Çok teşekkür ediyorum kıymetli yorumlarınız için, vakit ayırıp bir çok detaya değinmişsiniz hepsini dikkate alacağım

rnmks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun ilk gözüme çarpan kullanılan resimlerin (png) kalitesi düşük olduğu cok göze batıyor. onun harici göze hoş geliyor.
çok teşekkür ediyorum yorumunuz için daha kaliteli resimler buldukça değiştireceğim