hizirplay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok teşekkür ederim bu değerli yazınız için aklımda azçok ne yapacağım oluştu 1.ihtimal çok kuvvetli ipleri verdik hocam
Dostum gece bu vakitte ücretli yaptığım danışmanlığı sana yapıyorum fakat seninde işin gücün var bizim gibi saatlerce bu konu üzerine yoğunlaşmadığın için bilmek seninde hakkın ve üzülmemen için yazıyorum. Eğerki ipleri eline verdiğini düşünüyorsan şunu bil. Kadınların sözlerine değil duygularına odaklan. Eğer ki sözlerine odaklanıp ani sinirlenirsen kaybedersin. Bu ipleri kendine alırken şunuda unutma ve bu doğrultuda hareket et;

Bir kadının hayatına girdiğin için sen şanslı değilsin, o şanslı. Sen onun hayatına girdiğin için o kendini şanslı hissetmeli sen değil. Yani sen onun hayatında tırnaklarını kazıyarak ulaştığı ve kaybetmemesi gereken bir "ödül" olarak hayatında yer edinmelisin. Öncelikle kendinin bir ödül olduğunu, onun elinin altında değil ve mücadele ederek seni kazanması gerektiğini aklına davranışlarınla sokmalısın. Ardından ipleri eline alabilirsin. Bu tavsiyeler yeterli olacaktır, iyi geceler