HOPE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
NTT Game yıllardır boşa vakit geçiriyor. Usko oyuncularından alamadıkları parayı pvp server sahiplerine bi dava açsalar sülalesini bırak akrabalarına kadar topa dizer tazminat alırlar ama uğraşan yok. O yüzden piyasadaki filesları editleyen server açıp "vur-kaç" mantığı ile para kazanmaya devam edecekler..

Ve xxxgame bu pvp serverlardan çok güzel gelirler elde ettiği için aman ayranım dökülmesin.. hesabı satışını yapar ötesine karışmaz.
Ahi diye bir avukatlık bürosu zamanında bu pvp server muhabbetine bildiri göndermiş bir siteye onu buldum. Onlara mail atmadım daha onlara da atacam birazdan.

Hatta frmtr, kopazarda falan haber var hapis cezası aldı diye bir site de yarın yüzyüze sorucam burdaki bir avukata da, konuyla alakalı birisini bulmak zor. Bilişim suçu mu oluyor yoksa ortada bir eser var kopyası oluyor diye başka bir şey mi bulamadım araştırmalarımda ama o satışlarından ceza yiyecekleri %100 gibi birşey. Klasgame de aracı olduğundan ve mecburen kişi paylaşacağından bireysel bir isim kesinlikle ceza alacak tabi mahkeme uygun görürse.

Zeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buna benzer bir olaydan oturu klasgsmeden yaptigim alisverisin faturasini istemistim bunlarda vermeyince usteledim ve banlandim hala banliyim o zaman mahkemeye vericektimde sirket kibris uzerinden hizmet veriyor ve islemler uzayabilecegi icin vazgecmistim bende soyleyebilirim KLASGAME PİŞMANLIKTIR
Valla başka türlü cevap verseler ben de boşverip bekleyecektim de süreci, dolandırıcıyla muhattab olun diyince üstüne tüy diktiler saolsunlar. Ekşiye yazacaktım unuttum oraya da yazıyorum şimdi, üşenmem klasgamedolandiriciligi.com diye domain de alır açıklarım, orda seo reklam falan üşenmem gocunmam da, çıldırttılar çünkü 2 gün boyunca.

CanerGok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2006 yılından beri ko oynarım ama zevkte olsa oyuna para vermem, Başka server mi yok
Hocam para verip vermeme tercih meselesi, özellikleri hoşuma gitti serverın. Arada bir girerim bir swye ufak çaplı item basarım bi iki takılıp çıkarım, öyle birşeyler yapıcakken zehir oldu işte.