Tek Tek açıklıyorum:
1:Kendim haklı çıkarmıyorum ben sizlere erken yazabilmek adına hızlı şekilde ve tam ne yaptığım bilmeden yazıyorum çünkü o an çünkü dükkanda oluyorum müşteri geliyor paket çıkıyor onları götürmek zorundayım iş önceliğim ama bana burada tavsiye veren insanlar tek tek dinliyorum mecbur günüm sığdırma çalışıyorum elimden gelen bu
2:
@TahsinCetinkaya; abim soralım ben asla Tahsin abiyi boş şeyler ile oyalamadım kendisine de sor hocam çocuğum hasta dediği zaman Allah şifa versin başka zaman konuşalım dedim ben asla abi iki daka dinle şunu yapalım demedim sor Tahsin abiye Enes hastanedeyim dediği zaman ben sohbet direk sürdürüyorum
3:Bak abi hayatımda tüm arkadaşlarım üniversitesi sınav hazırlanıyor telefon kaldırma sebep bu kız arkdasim aynı sebep var zaten bunlar ben önceden idrak edemedim sorun bu sonradan anladım zaten.
Abim dediğim kişi sinirli olduğu için olan bir şey bizi kovmasi arayıp kuzen özür dilemiş dükkan çağırmış ama gitmedim oda gitmedi gerek yok bunu bana
@TahsinCetinkaya; abim öğreti Allah razı olsun
4:Bir ses kaydı vardı kardeşim dediğim çocuğa attım hata
@TahsinCetinkaya; abim attım abi ben kıza ağır şeyler dedim ne yapmam lazım dedim arkdasim dedi suçlu sensin gönlünü al dedi Tahsin abide bir şey demedi.Tahsin abi dedim ben bu kızı kırdım benim yüreğim dayanmıyor sürpriz yapacağım dedim bir yere davet ettim düşünmeden hayır dedi çünkü ona kullandığım bir kelime vardı (ARTIK UMRUMDA DEĞİLSİN DEDİM) Halen ona da kırgın şimdi ben staj yerine göndereceğim sorun olur mu dediğim düşünmen yeter dedi hayır alma vs demedi oda almamı bekliyormuş demeki ben piskoloji olarak sinirlerime hakim olamıyorum. Olamadım zaman ya kendime zarar vermem lazım yada ağlamam binde bir kendime zarar veririm genelde ağlarım.
5: Herşey için teşekkürler benim anlamsız yazma sebebim çalıştığım için kafam toplayıp bir yere gitme şansım yok zaman ile yarışıyorum
Konuya da son kez ekleme yapıyorum; Kız da dedi ben sana güveniyorum senle gelirim ama okul vs işlerim var ders çalışıyorum dedi ben hiç zorlamadım olay bundan ibaret herşey için teşekkürler 🙂
Ben asla
@TahsinCetinkaya; abim benle ilgilensin çocukları ilgi göstermesin demedim
@TahsinCetinkaya; abim hep dua ettim namaz sonra onuda Tahsin abi biliyor siz olayın bazı bölgeleri yanlış anlamışsiniz hocam
@digiklan; Abim herşey için teşekkürler 🙂