Enes65532 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet smm sektör geçmiş var onun üstünde duracağım lokanta çok çok zor Tahsin abi teşekkür ederim benim yüreğim dayanmaz bugün kız alakalı son konuşmayı yaptım bitirdim kız özür diledi ama fayda etmez bende diledim iki medeni insan gibi şekilde ulaştık böyle kaldı kendine iyi bak abi bir tanesin
Herşeyi boşver ve sana bu forumda yol yordam göstermeye çalışan arkadaşlarını, dostlarını abilerini ( @digiklan; ) gibi abilerinin görmüş geçirmiş tecrübelerinden ve nasihatlerinden yararlanarak kendine güzle bir yol çiz. Knedini foruma vererek her sorununu burda da yazma, yazma ki asosyal bir kişilik olarak büyüme. Sosyal hayat nefes aldıgın hayat. Kendine yeni kitaplar, yeni internet siteleri, yeni dostluklar yeni sosyal alanlar keşfet... Yoksa ailem bu forum diyerek bile kendini kandırmış olursun.Senin ailen annen baban ablan vs vs'dir. Hedefi olmayan insan rotasız gemiye benzer. Girersin bir girdaba, döner dolaşır batarsın...Şuan oldugun gibi... Kendine bir rota belirle, o hedefte ilerle, başarısız olsanda, yeni şeyler dene... Bir gün başarıyı yakalarsın...
Başarı, sızlanıp, ağlamakla gelmez. Denemek, azmetmek ve sabretmekle başarı gelir...