OzerSengezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlayamadım ne demek istediğini, neyse...
Hocam ben tek anlatım nasıl anlamak isterseniz



TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Noktasına kadar doğru şeyler yazmışsın. O kız arkadaşı hakkında yeri geldi tüyo verdim olmadı, yeri geldi boşuna çırpındığını olmayacak bir şeyin peşinden gittiğini defalarca söyledim.
Bunları defalarca söylerken hasta çocuğumdan hasta eşimden sürekli gittiğim hastane işlemlerinden arasına sıkıştırmadan sürekli gece veya gündüz defalarca aradım konuştum mesaj attım... Kendisinin bir yara bandı olacağını belki zamanı gelmeden çıkarılıp bir çöp gibi atılacağını söyledim.
Bunları söylerken boş vaktim olduğundan değil psikolojik olarak zor durumda olan birinin kötü bir şey yapacağından korktuğum için insani olarak yardımcı olmaya çalıştım ama gel gör ki dinlemiyor dinlemiyor dinlemiyor.. Dinlese zaten her şey çözülecek.
@TahsinCetinkaya; abim söz konusu ise herşey yaparım abi sen boşver dedin 17 gün yazmadım tek tek sen şunu yaz dedin kıza tek tek senin yazdığın metinlerini tek tek yazdım kız yine onu eğlence aldı doğrumu arkdaş burada kız haklı diyor ben tek tek anlatım abi sana tamam seni dinledim yine dinledim abi tamam piskolojim bozuk olabilir ama hep.seni dinledim emin ol söz konusu sen olduğun zaman herşey yaparım