burakmehel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapılan hareket ne bizim Türklüğümüze ne de başka bir şeye yakışıyor. Vurduğu insan belki 7 - 8 - 9 yaşlarında bir çocuk. Önce insanlık.

https://www.instagram.com/p/B3QWidIp...d=ryvc72g1wxj4
OdemeHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu p**evengin yaptığı yanlış, fakat olayın özünde galiba çocuk, başka çocuklara taşla saldırıyormuş gibi bir şey okudum. Her şey baştan aşağı yanlış.
CanFCSD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daralıyor insan, çocuk niyahetinde en fazla ne yapabilir bu tokatı hakedecek 7-10 yaş aralığındaki bir çocuk..
burakmehel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çocuk yani sonuçta ne bileyim. Taş maş hepimiz yaşadık bunları, doğru veya yanlışı ayırt etmek o yaşlarda kolay olmuyor. İnsan düşmanı bile olsa bu şekilde vurmaz ya. O çocuğun canı ne ki bu tokatı kaldırsın yani..
OdemeHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır çocuk da olsa ortada bir suç var. Çünkü bu gözler, çocukların acıktığı için hırsızlık yapıp yargılandığını da gördü. Hafife almamak gerek. Taviz, taviz doğurur. Terbiye etmekte, etmeye çalışmakta fayda var. Hepimiz çocuk olduk ama yazılanlara bakılacak olursa çocuk, diğer çocuklara rahat vermiyor. Tabi işin içinde ırkçılık da söz konusu gibime geliyor biraz. Ama dediğinizde de haklılık payı yok değil, çocuk sonuçta. Dediğim gibi bu aygır mahlûkatın yaptığını asla tasvip etmiyorum.
MitiSen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demin izledim çok canımı sıktı bu durum.Hemen cimeri açtım mersin valiliğine gönderecektim yazı yazdım.Fakat cimerde şuan bir sıkıntı var sanırım gönderemiyorum.Yarın tekrar deneyeceğim.Yorumlarıda okudum ürdünlü çocuk taş atmış vs. vs. Ne olursa olsun 8-9 yaşlarında çocuk.Adı üstünde çocuk daha o.Verilmesi gereken tepki bu değil.Ne olursa olsun yanlış bir durum.Gece gece çok canımı sıktı bu video.
nefretimkazandi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapılan ne Türklüğe ne de insanlığa sığar. Vurduğu kişi çocuk ve kadın. Kadın korkudan tepki verememiş bile adama, sesi titremiş. Hangi anne çocuğu karşısında sessiz kalabilir?
MaveraHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Camdan videoyu çekip içeri kaçmak delikanlılık ise bu video instagrama nasıl düştü
EdgeBear adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasvip edilemez, o çocuk zengin bi' ailenin çocuğu olsa vurabilir miydi? İsterse taş değil, mermi yağdırsa kimse vurmayı geç bir şey bile diyemezdi.
Varsayalım ki bir şey dedi, adamın g*tünden kan alırlardı eğer o çocuğun ailesi varlıklı biri olsaydı.
O yüzden bulmuş garibanı dövüyor, orantısız şiddet uyguluyor.
Her canlı hata yapar, insanlar robot değil.
Çocuktur ayrıca, büyük bir bireyin bir çocukla dalaşması o bireyin zihinsel problemleri olduğunu kanıtlar niteliktedir.
Ülkemizde yetersiz eğitimden dolayı, insanlar çok geç olgunluk kazanıyor. TR'deki akademisyenler bile artık sürekli olarak taciz gibi konularla gündeme geliyor.
Ki eğer bir problem varsa belediye dairesinden zabıtaya başvurarak, polise başvurarak bu durum çözülür.
Burada o adamı savunanlara lafım şu ki, o çocuk o anki sinirle o adamı da bıçaklayabilir. Bu insan psikolojisinde normal olan şeyler konu çok büyüyerek kan davasına dahi dönüşebilir. Yıllarca uzar da gider, size bile ucu dokunur. Yıllar sonra sokakta kan davasından dolayı birbirlerine mermi atmak isterken arada size de o mermiler gelebilir. Ki bu hikaye değil, doğuda yıllardır olan gerçekler...
Yazık, rezalet...
mrduck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet edelim gerekli mecralara
uykusuzyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türklüğü kriter olarak ele alıp bu şiddet videosu yorumlanamaz. Öncelikle atılan bu tokat bütün insanlığa atılmıştır. Ortada ırkçılığın olduğu da bir gerçek.

Yapılan şikayetlere istinaden gözaltı kararı verilebilir galiba...
Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir annenin yanında çocuğuna bunu yapmak ş....liktir. Bir çocuğun yanında annesine bunu yapmak ş....liktir. Çocuk ne yaptı bilmiyorum fakat ne sebeple olursa olsun çocuğa da anneye de yapılan insanlık dışıdır. Trafikte veya herhangi bir yerde birinin yanında eşi veya çocuğu varsa küfür dahi etse dönüp bakmam.
uykusuzyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gözaltına alındığına dair haber paylaşılmadı henüz.
Cezası belli oldu
Mersin'de sitede çıkan tartışmada 5 yaşındaki Suriye uyruklu ve Ürdün vatandaşı ****'ye tokat atan kişiye ev hapsi cezası verildi.