Selamlar siz bir soru soracağım bir bayan olarak bana bunun cevap lütfen doğru verin bir insan 17 gün hiç yazmaz sormaz mı ve ben buna son verip sabah yazarım sonra çok iyi davranır ve sonrası öğlen bir anda değişir bir yere davet edersin düşünmeden hayır deyip artık sıktın diyip gülüp sesli.mejas atması normalmi Allah için lütfen bana bir şey deyin sonrası ben sana güveniyorum dediğin yere gelirim ama işim var demesi mi bir şey diyim.yoksa hayır demesi aklım almıyor artık ve ben ona yapacak şeylerim söyledim ondan sonra görüşürüz Allah emanet ol dediğim sende deyip gitmesi bir şey diyim aklım almıyor 2 adet ses attı ikisinde bozuk çıktı ve sende dedi gitti sabah yazdığım da görüldü attı ses tekrar atarmisin bekliyorum dedim ve görüldü atıp çıktı sadece 2.5 ay benle eğlenmis mi yani? Yoksa hayatına başka birisini almış başka birisini bulmuş?
Burada yorum yazanların çoğu senin eski mesajlarını okumadılar ya da hatırlamıyorlar.
Ben daha önce açtığın konuları hatırlıyorum.
Bak kardeşim senin psikolojin bozuk.
Ağır davranış bozuklukların var, psikolojik belki de psikiyatrik yardım alman lazım.
Böyle bir psikoloji ile seninle hiç bir kız ilişkiye girmek istemez.
İlişkiye giren kızı da 1 haftada kaçırırsın. Seninle arkadaşlık yapmak da istemez kimse.
Önceki konularını hatırlıyorum.
Sen bu kızla tartışmıştın, kız seni seni whatsapp'tan engelleyip sonra engel kaldırmıştı, sen de kıza niye engelledin beni umurumda değilsin demiştin.
Şimdi umurumda değilsin dediğin kız için, bu kız neden böyle davranıyor diyorsun.
Başka bir konunda arkadaşlarım telefonlarıma yanıt vermiyor diye konu açtın.
Başka bir konuda bir abim bana kazık attı diye konu açtın.
Aynaya bakıp kendini yargılamaya başla.
Bir abin olarak sana açık ve net konuşuyorum.
Senin insanları bıktıran tipte bir karakterin var.
İnsanları bunaltan bir yapın, arkadaşlarına, dostlarına, abilerine, kız arkadaşlarına talepkar bir yaklaşımın var.
Sürekli talepkarsın, birilerinin destek olmasını elinden tutmasını bekliyorsun.
İnsanlar sana yardım etmek elinden tutmak zorunda değil.
Bu forumda bir
@TahsinCetinkaya; seni dinleyip yardım edecek azme ve sabra sahip.
Sen kıza şunu yaptım bunu yaptım diyorsun. İnsanlar senin ona yaptıklarının karşılığını ödemek zorunda değiller.
Karşılık istiyorsan o yaptıklarının bankaya vadeli yatıracaksın ve faiz alacaksın.
Bu bir ilişki eğer bir kıza, bir arkadaşına, bir dostuna ileride senin için şunu yaptım bunu yaptım diyeceksen hiç bir şey yapma.
Foruma falan yazarak birilerinin sana teselli vermesini, o kızın seni haketmediğini, dayanman gerektiğini söylemesini bekliyorsun.
Sana iyi niyetli bir abin olarak söylüyorum. İmkanın varsa bir psikoloğa git.
Sen ergen bunalımından çıkamamışsın ve davranış bozukluklarına sahipsin.
Bir kızla kavga edip umurumda değilsin dedikten sonra bu kız dengesiz bir gün iyi bir gün kötü diyemezsin.
Aslında dengesiz olan sensin, ve seninle arkadaşlık edenlerin dengesini de bozuyorsun muhtemelen.
Bu söylediklerim acı reçete. Sana kimse doğruları söylemeyecek.
Ama istersen
@TahsinCetinkaya; ya sor, benim mesajım yanlış mı diye?
Bana güvenmezsin ama ona inanırsın belki.
En kısa sürede bir psikolojik danışmandan yardım almaya ihtiyacın var.
Üniversite seçeceğin, meslek seçeceğin, hayatına yön verecek bir dönemde saçma sapan konularda debeleniyorsun.
Profesyonel destek al, yoksa hayatın iyi bir yöne gitmeyecek.