Burda uzun uzun yaşam felsefelerinden hataların dan bahsedip konuyu uzatmanın hiç bir faydası olmayacak sana o yüzden sadece şunu belirteyim bu anı hatırladıgında ilerde güleceksin.
İki seçimin var;
1. Kıza yalvarmaya devam edeceksin ve sonunda her zaman o kazanacak (durumlar ne olursa olsun) kaçan kovalanır bu geçmişten bu yana böyle oldu böyle de devam edecek sonuç sen yine üzüleceksin.
2.Hemen o numarayı siliyorsun, hiçbir şekilde bağlantı kurmuyorsun, çevresinde dolanmıyorsun, son bir mesaj hakkın olursa sadece "sen bilirsin, keyfin bilir" bu şekilde sonlandırıp hemen önüne bakıyorsun.
Sonuç ise sen bir süre üzgün olduktan sonra normale döneceksin ve hayatının sana verecegi diğer fırsatları kaçırmamamış olacaksın belkide çok daha mutlu olacaksın.
3. özel tavsiye lazım olursa:O sana ilerde dönse bile sakın kabul etme hiçbir zaman ciddi ilişkilerde biten bişey tekrar başladıgında büyük ihtimal ile jet hızıyla tekrar biter ve sadece acilarına tekrar merhaba demiş olursn.
Bunlar 6 yıl yaşadıgım uzun bir ilişki çerçevesinde çok iyi ögrendim, 5.yıl da ilişkim söz aşamasında bitirdik 1.5 yıl ben kovaladım barışmak içn hiçbişey değişmedi ve 1gün tesadüf barıştık diyelim o da 1 ay sürdü yine ayrıldık

) ve suan başkası ile söz nişan yaptım evliligme 6 ay kaldı. (şuanki nişanlm da zamanında pas vermeyip görüşmek istemeyen biriydi sonra paşa paşa geri geldi ve artık ipler elimde istedigim gibi yönlendirebiliyorum dipnot olsun diye belirttim) = insanlar yönlendirebildikleri ortak kanılara vardıkları insanlarla mutlu olurlar seçimlerini buna göre yapmalısın.
Kendi tecrübemden sana tavsiyelerde bulundum bol şans kimse için üzülmeye değmez felseben bu olsun