Hocam eyvallah ama orjinal resmi nerden bulacaz biz? Şimdi ben saç sitesi yapıyorum, gidip kendim mi çekecem saçların fotolarını. Spamı bitirsinlerde foto editleme vs. her zaman devam edecektir.
Hocam özgün içerik demek sadece sizin bizzat ürettiğiniz içerik demek değil ancak bir içeriğini bir yerden aynen alamazsınız ya da farklı içerikleri özgün bir şekilde kombinliyorsanız tek tek kaynak göstermek zorundasınız. Makaleleriniz anlamlı olmak zorunda yani spin makale ile ziyaretçilere anlamsız cümleler sunamazsınız vs.. Kısaca ilerisi için, oturup emek vermiyorsanız saatleriniz gitmiyorsa pinterestte yer edinemeyeceksiniz. 8 seneden fazla süredir sosyal medya kullanıyorum hemen hemen her platform önünde sonunda spamın sonunu getirdi. Getirmek zorunda yoksa kalitesi düşer ve yok olur.
@Backlinkcigeldi; "haha

aklınıza gelmeyecek değişimler geliyor pintereste."
Güncellemelerin ne olduğundan kısaca bahsettiler mi? Yoksa sadece iyi haberlerimiz var mı dediler ? Maili paylaşır mısınız ?
Detayları elbette vermiyorlar hocam. Ancak anladığım kadarıyla şu sıralar mühendisler müsaide

Pin to pin sistemi er ya da geç çökecek. Spam bana kalırsa bir süre daha devam eder ancak bu sizin bildiğiniz otomatik araçlarla değil de manuel spama dönüşür yani yine vakit harcarsınız ha spam yapan insanlar buna ne kadar dayanır onu da bilemem. Benim açımdan sorun yok her şeyi sisteme uygun bir şekilde yapıyorum. Bu şekilde organik çalışma yapanların gelirleri takipçileri ve görüntülenmeleri son zamanlarda yükseldi zaten.