Amasyada ki üniversiteden mezun veya okuyan kişilerden çıkabilir öte yandan forum işleri zor hocam elinizden geliyorsa hazır kullanmak daha iyi bir fikir gibi geliyor bazen...
Bende amasya üniversitesinde okuyorum hocam.Grafik tasarım bölümündeyim.İnanın burdan hiç birşey çıkmaz

Okuduğum bölümdeki insanların çoğunluğu zaten sırf diploma alayım diye gelmiş font değiştirmeyi bilmeyen insanlar mevcut daha maalesef.Küçümsemek için konuşmuyorum cidden hevesleri yok amaçları sadece diploma
Şimdi bu arkadaş, size teslim günü veya herhangi bir şey belirtti mi? Kodlamadan çok fazla anlamam ama yapılan bir yanlışlık var sonuçta. Freelancer arkadaş ile ılımlı ve sakin şekilde konuşarak sorunu öyle çözmeye devam edin. Büyük bir ihtimal parayı harcamıştır. O yüzden işi yapmasını ve bitirmesini bekleyin. Sonuçta iyide kötüde olsa elinizde bi iş bulunsun. O 3.000 lirayı almanız zaten zor, bari kurtarma yoluna gidin ama tabi siz suç duyurusunda bulunun.
11 eylülde işe başladık.Fakat başlamadan yaklaşık 3-4 gün öncesinde işin toplam 1-1,5 ay sürebileceğini söyledi.Toplam 25 gün olmuş neredeyse.Ve elimizdeki sonuç bomboş dümdüz bir sayfa hiç bir işlevsellik yok ne yazıkki.Elimde geldiğince alttan almaya durumu uzatmamaya çalışmak adına paranın bir ksımını kendisine bırakıyorum zaten.Bunuda kabul ederde gereğinden fazla uzamaz inşallah.Çünkü bu proje baştan sıfırdan yazılacak.İşin bitilerecek bir tarafı yok hocam ne yazıkki.İnanın böyle bir kod yapısı yok çok anlamadığım halde bu projeyi heba etmek demektir.Buna devam etmesine izin verirsem bu sefer kalan parayı isteyecek çöp bir çalışma için.Bu hakkı ona tanımak istemediğim için böyle bir yola başvuruyorum