Seoraks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim de böylesi o. Ç yüzünden koskoca bir yaz sezonum gitti, gelecek vadeden projemdem soğudum, sonra bir gayret daha edip başkasıyla ankaştım o da 2 ayımı yedi alap şalap bir iş çıkarttı, projemden tamamen soğudum, çok kötü bir şekilde moralim bozuldu, 4 bin lira gitmiş elde var sıfır o hiç önemli değil ama çektiğim stres sıkıntı çok kötü koydu, tam 8 aydır verim alamadım anladığım kadarıyla artık r10 eski R10 değil berberliği sizin kafanızda öğrenenlerle dolu hem mantıklı değil mi, adam zaten bu işi sizin istediğiniz nitelikte ve donanımda bilse sizin vereceğiniz 3 kuruşa niye baksın kendine bir proje yapar, oturur keyfine bakar. Ben çok iyi php bilsem 3-4 proje yaparım elbet biri tutar kiminle uğraşacağım. Neyse çok geçmiş olsun damdan düşenin halini yine damdan düşen anlar,
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam.Söylediğiniz gibi işin maddiyatından çok moralim bozuluyor giden vakite daha çok üzülüyorum ve birinin haksız kazanç elde etmesi canımı sıkıyor.Maddiyat benim için 2. planda.Hocam öyle büyük bir proje değilki aklına gelmeyecek birşey değil zaten.İndirme sitesi olacak torrent üzerine sadece değişik bir teması var.O kadar zorlayıcı birşey değil yani.Ama dediğiniz gibi sanırım berberliği bizim saçımızda öğrenmeye çalışanlar çok Berberliği öğrenmiş birini bulmaya uğraşacağım bir dahakine Tekrardan çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için