MitiSen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız hocam bendede hata var lakin yaptığı işe güvenerekten böyle bir işe giriştim.Bu forumda değil başka bir webmaster forumunda üyeliği var yazmamın yasak olup olmadığını bilmediğim için yazamıyorum ne yazıkki.Parasında değilim geri iade ettiği zaman o para zaten gene yazılıma gidecek.Emek vereceği için ve daha önce forumda ticaretim olmadığı için güven kazanmak açısından böyle birşey yaptım.Aynı şey bu forumdada geçerli ürünü almadan parayı gönderiyorum.Sebebide güven kazanmak.Aynı şekilde bu ticareti bu forumda başka birisiylede yapmış olsaydım parayı önceden gönderecektim.Neden? Çünkü forumda yeniyim güven problemi d*landırıcılık muhabbeti döndüğü için güven kazanmak gerekiyor.Parayı iade etmez ise verdiğim parayı geri almak için uğraşmayacağım.2 senede sürse ceza alması için uğraşacağım.Umarım işler o raddeye gelmez.
Mutlaka sonuç alırsın hocam üstüne düşün yeterki siz gerekeni yapın kendisine ulaştırın bir şekilde yada avukat aracılığı ile kağıt gitsin gerisi bir şekilde gelir ama bu zaman alır malesef tekrar geçmiş olsun hayırlı pazarlar iyi forumlar.