İki üç ay önce kendi tasarımlarımla tişört işine kalkışmıştım. Sonuç hüsrandı... Tasarımlar mı yetersizdi, yoksa yanlışı başka bir yerdemi yaptım, bilmiyorum. Geriye kalanlar:
https://www.instagram.com/kunter.store
Hocam sayfanızı inceledim mesela bu tür tasarımları kendi kişisel hesabımda instagramda cok goruyorum herkes satıyor sıradan diye tabir ediliyor ama yinede güzel.
Müşterim hali hazırda tekstil üretim toptan iplik işi yaptığı için bu sektörde durabilecek baş edebilecek bir yapıda ama ayak üstü sohbetlerimizde yine başlangıç start up maliyeinu 100-250 bin tl arasında belirlemişler

işin sırrı reklam ve reklam gücü
Olayla tam bağlantısı yok ancak genç birisi olarak Kaft'ın tişört tasarımları çok hoşuma gidiyor. Ortama girince dikkat çekiyor ve insanlar üzerindeki ilk etkim olumlu oluyor ki bu herkesin isteyeceği bir şey diye düşünüyorum. Kaft tişört tasarımlarını nereden buluyor bilmiyorum ama müşteriniz o ayar ve kaliteyi yakalarsa bence başarılı olması kaçınılmaz son.
Kesinlikle hocam kaftı bende begeniyorum hem tasarımları güzel hemde hemen hemen her forumda , her konuda ve her aramada kaftı begenenler kaftı bulunduğu platformlarda tanıtıyorlar virale giriyor.
Mesela bizim bu yorumlarımız neticesinde ortalama bir trafik yakalayacaktır.
Tezekkurler yorumunuz icin