Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Her yer finans sitesi doldu. Önüne gelen getirisi diğer sektörlere göre daha yüksek diye finans sektörü ile ilgili site açtı. Rekabeti yüksek bir sektör. Bu sebeple o tarz bir siteden kısa sürede yatırım yapmadan herhangi bir getiri beklemeyin.
Bana soracak olursanız ilgili olduğunuz konu üzerine blog tarız bir site açın. Tamamen özgün, kendi yazımınız ile olsun. Teknoloji ile ilgileniyorsanız teknoloji sitesi açın. Teknoloji sitesinde de belirli bir kategoriye yönelin. Genel olmasın. Mesela sadece sosyal medyalar ilgili olsun.
Eğer ki seyahat ile ilgiliyseniz, gezilecek yerler ile ilgili bir blog sitesi açın. Onda da bir alana yönelin. Sadece Türkiye ile ilgili olsun. Sağlık sektöründen bilginiz varsa, mesela şifalı bitkisel gıdalar ile ilgili bir site açın. Eğitim ile ilgiliyseniz eğitime yönelin. Vs vs..
Kısaca ilginiz olan konuda bir site açın ancak genel olmasın hep bi alt kategori seçin, ona yüklenin. Ben hangi sitelerimde başarılı olduysam hep ilgi odağım olan sitelerde başarılı oldum. İlk başlarda getirisi olmasa da ilgi odağınız olduğundan can sıkmıyor. Ancak ilgi odağınız değilse hele ki verilen emeğinde karşılığı gelmiyorsa, belli bir süre sonra soğukluk geliyor siteden elinizi ayağınızı çekiyorsunuz.
Umarım tercihinizde doğru olanı seçer ve başarı elde edersiniz.