SayAgency adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ee uğraşmaya gerek yok sanırım. 1 program indirip kıytırık admin paneli giydirip 200-300 TL'ye satalım.
Hocam ben de PHP script ve tema satışı yapan birisiyim. Ancak anlamadığınız bir konu var sanırım. HTML/CSS bunlar client side kodlama dilleridir. Esinlenilmesi, kullanılması çok kolay şeylerdir. Bırakın bir HTML template satın almayı; sadece F12'ye basarak bile bir template'i tamamen alabilirsiniz.

Konunuz saçma, ortada da şahsım adına etik dışı bir durum yok. Çünkü bilemezsiniz.

Bu arada altını çizmek istediğim bir durum var. PHP bir paneli hakkıyla giydirmek, tüm o statik sayfalamayı dinamik hale getirmek sandığınız gibi giydir tuşuna basınca olmuyor.

Anlıyorum bir şeye nefretiniz var, ama bilmediğiniz konularda da konuşmayınız.

Ha bana gelen giden var mı? Yok. Benim satışını yaptığım Hype Sözlük (http://beunsozluk.com ) tamamen raw css. Bootstrap bile değil.

Ama sizin bootstrap temelli HTML template'lerde emekten söz etmeniz bana gülünç geliyor. PSD çizim, HTML/CSS döküm bunlar inanın bir yazılımcı için çok çok çok kolay şeyler.
Çalıştığım yerde de yapan arkadaşlarım var. İş günü 5 gün, PHP, SQL, JS işi zaten kafadan 5 gün. Almış elegantthemes paketi oradan HTML öbekleri çektirip, duruma göre CSS ekliyor çıkartıyor.

Program Photoshop, CSS3 + bootstrap temel. Kimse kimseye dil uzatamaz. Ha gelirsiniz dersiniz ki, ya ben 2 tema satın aldım bunların php kodları %90 uyuşuyor, orada bir emek hırsızlığı var diyebiliriz alenen. Ama client side şeyler üzerinden tartışma, boş.

Ek olarak, indirilen programı da çok merak ettim. PHP'de bir program mı var panel giydiren. Varsa ben de öğreneyim.