Geçen gün sıfıra yakınını 325 e verdim ben.
Bu cihazın durumu nedir bilmiyorum. Sorunsuz olduğunu idda ediyor.
Hocam açıkcası deneme imkanınız yoksa çok tavsiye etmem, varsa laptopunuz yanınızda götürün 5 dakika içerisinde test edebilirsiniz googlde death pixel test tarzı bir aratma yapın ilk arama sonucuna girin kırmızı-yeşil-mavi ve beyaz ekran testlerini yapın ekranda ölü pixel görmüyorsanız problem yok onun dışında ortama bağlı olarak ışık paneline de bakmanızı tavsiye ederim, düzgün ışıklı ortamda farkedilmeyen fakat karanlık bir ortamda farkedebileceğiniz panel problemlerini de görmüş olursunuz, onun dışında tamamen şansa kalıyor açıkcası, bu arada şimdiden hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
Hocam vga çıkışlı olduğu için laptop götürmem şuanlık işe yaramayacak. Hdmi dönüştürücüm yok. Yarın bulabilirsem dediğiniz gibi bir kafede vs test yapabilirim
kenarlarına bak hocam acılma varmı yokmu caktırmadan azcık kenarlara bastır yumuşakmı sertmi diye yumaşaksa ekran hiç alma derim ölü pixsel oluşuyor ozm birde cercevenın ıle ekran arasına tırnagını koy gezdır acıklık olup olmadıgını daha ıyı anlarsınız
Güç olmadan bu şekilde test doğru sonuç verir mi?