Üç gündür ağrı çekiyoruz. Böbrek taşı düşürüyorum. Doktora gittim.. Filmler çekildi " Böbrekten taş çıkmış ancak yola girmemiş. Bir hafta boyunca bol sıvı tüketimi ve bir çanta dolusu ağrı kesici aldık".. Bir hafta sonra şayet düşmez ise kırılma işlemi yapılacağı söylendi.
Bol bol su içiyorum. Arada bir koşup zıplıyorum ama nafile....Üç gündür tık yok. Var mı yapabileceğimiz bir yöntem.. Şimdiden teşekkür ederim herkese...
Abi hiç abartmadan yazıyorum bunları; ben sürekli taş ya da kum sorunu yaşayan biriyim. Su ve bira da epey tüketen biriyim ama enteresan bir hal aldı artık vücudumda bu durum. Ama özellikle en son çıkardığım taş öyle böyle ağrı yapmadı. En son dayanamadım acillik oldum. Hatta ambulans çağıracaktım o kadar kötüydüm ama zar zor taksiyle acile gittim. Neyse, ölüyorum falan sanıyordum öyle kötü bir ağrıydı. Tüm kontroller yapıldı vs. derken gece yarısı gittiğim hastaneden sabah 5-6 sularında taburcu oldum. Ağrılarım bir türlü azalmadı çünkü.
Kime söylesem inanmıyor ama tek serumla gönderilmedim. Tam 5 kere yenilendi serumum. Aynı fakültede olduğum için nöbette arkadaşlarım da vardı ama hani son kararı oradaki hoca veriyor tabi ki. Sağolsunlar iyi de baktılar ve son serumdan sonra taburcu olup eve geldiğim anda tuvalete geçtim. Direkt o taşın çıkışına şahit oldum. Nasıl çıktı oradan hala aklım almıyor o koca şeyin ama kurtuldum neyseki

Yani demem o ki, ben o kadar su ve bira takviyesine rağmen bir türlü atamamıştım o böbrek taşını ve onca serumdan sonra kurtuldum. Daha da ağrım kalmadı zaten sonrasında. Gerçi yakında yine başlar ama benimki bu şekilde sonlandı. Umarım çabucak kurtulursun sende çünkü cidden çekilecek dert değil. Allah yardımcın olsun...