Başlıkta da belirttiğim gibi PHP tabanlı bir script olacak ve herhangi bir framework kullanılmasın istiyorum.

Üyelik ve Giriş işlemleri Facebook ve Google hesapları kullanılarak yapılabilsin istiyorum.
( Üyeliklerde paket sistemi olacak ve paketler süre bazlıdır yani 1 hafta 15 gün gibi ayrıca paketler yönetilebilir eklenip çıkarılabilir)

İçerisinde sisteme üye olan kullanıcıların referans linkiyle başka kullanıcıları üye edebildiği ve her üye ettiği aktif kişi üzerinden %15 veya tanımlanabilen komisyonlarda hesabına TL bazında kazanç yansımasını istiyorum.

İllaki mobil ve tablet uyumlu olsun yani gidip ThemeForest'ten güzel bir tema kullanabilir bunun için özel tasarım istemiyorum.

Formlar ve güvenlik önemli CSRF açığı vb. kontrollerini göz arda etmeyen bir programcı arıyorum çünkü bende PHP Programcıyım zamanım olmadığı için ücretli yardım istiyorum.

Son olarak bir modül daha olacak inanın bana basit ama bu modül ile ilgili detaylı bilgiyi ilgilenen arkadaşlara WhatsApp üzerinden ileteceğim.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

WhatsApp
+90 (544) 447 0770