hırsızlık yaptı elini kes, tecavüz etti idam et bunlar caydırıcı yaptırımlar evet ama hiçbirisi ile uğraşmazdım, bitmiyorlar türeyip duruyorlar.
hırsızlık mı yaptı yargıla cezasını çeksin ceza bitiminde sınır dışı edilsin, vatandaşlığı silinsin bir daha giremesin yüzlerce suç konusu var bu insanlar yargılansa da kafa yapısı aynı kalıyor, yargıla ceza bitiminde yolla sistemi ile dünyanın en yaşanılabilir ülkeleri arasında ilk sıralara geliriz.
kadına şiddet demiş birçok kişi öldürmek ona ödül 5 sene hapis mi aldı yatsın çıksın direk sınır dışı edilsin giremesin, çıkıyor bu sefer öldürmek için kadının yanına gidiyor ne gerek var insanlara bu korkuları yaşatmanıza atılsın ülkeden kadında nefes alsın.
hırsızlık yapan yine yapıyor o insanın kafa yapısını değiştiremiyorsun her yıl onbinlerce hırsız azalırsa ülke 5 sende ne hale gelir siz düşünün.
bunun gibi birçok suç var elime öyle bir fırsat geçecek YARGILA - CEZASINI CEKSİN - HAPİSTEN SINIR DIŞI (eğer hiçbir ülke almadı mı hangi ülkeye gönderim imkanı var ise masraflar devletten olmak üzere tek taraflı uçak bileti alıp güle güle afganistan - afrika olabilir onlarda mı almıyor direk suriye sınırından at gitsin)