SevilAliyeva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimle dalga geçti, her istediğini almaya çalıştım, buruk sesle mırıldandım vs. bunları yapmamalı ve size bunların yapılmasına izin vermemeliydiniz.
alfa beta erkek, meriçlik, uydu erkek, red pill bu kavramları araştırın, okuyun ve yaşamınıza uygulayın. örn. ekşi sözlük`te bu kavramlarla ilgili özet ve detay çok sayıda güvenilir bilgi bulabilirsiniz.

bir bayan olarak red pill önermem biraz garip görünebilir amma ve lakin ki, öyle değildir.
meriçlik karşıtı bir insanım ve de ahlakçıyım. red pill öğretisinin ahlaki değerleri savunması ve meriçlik karşıtı olması gibi hususları kendime yakın buluyorum.

sizin konuyla alakası yok bu belirttiğim nedenin, sizin sorununuzun çözümü de mevcut bu kavramlarda, sadece ben niye önemsiyorum onu belirtmek istedim.

bu arada lütfen konuyu kilitlemeyin yada kilitlemeden önce ban haber verin, yorumumu sileyim.
çünkü sadece işle ilgili yazmaya karar verdim, başka konularda yorumum kalmasını istemiyorum.
kilitlenince de silinemiyor yorumlar.
Selamlar siz bir soru soracağım bir bayan olarak bana bunun cevap lütfen doğru verin bir insan 17 gün hiç yazmaz sormaz mı ve ben buna son verip sabah yazarım sonra çok iyi davranır ve sonrası öğlen bir anda değişir bir yere davet edersin düşünmeden hayır deyip artık sıktın diyip gülüp sesli.mejas atması normalmi Allah için lütfen bana bir şey deyin sonrası ben sana güveniyorum dediğin yere gelirim ama işim var demesi mi bir şey diyim.yoksa hayır demesi aklım almıyor artık ve ben ona yapacak şeylerim söyledim ondan sonra görüşürüz Allah emanet ol dediğim sende deyip gitmesi bir şey diyim aklım almıyor 2 adet ses attı ikisinde bozuk çıktı ve sende dedi gitti sabah yazdığım da görüldü attı ses tekrar atarmisin bekliyorum dedim ve görüldü atıp çıktı sadece 2.5 ay benle eğlenmis mi yani? Yoksa hayatına başka birisini almış başka birisini bulmuş?