Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşünce tarzınızdan bahsettim.

Yaptıklarınıza göre karşılık bulacağınızı bekliyorsanız köpek besleyin. İyi davranınca iyi karşılık veriyor.

İnsanlar farkkıdır, size ait olmayan şeyler için beklentiye girmemenizi öneririm. Yoksa çok kırgınlıklar olur. Unutun gitsin, önünüze bakın.

İyi forumlar
Hocam bunun babasizlikla alakası yok hem sevdim hem düşündüm o da bunları dile getirdi son 20 gün bir anda değişti sanki başka birisi gibi büründü ne desem tersler oldu en sonunda incelediği yerden kopsun dedim ve bitti herşey umruda değil artık bana gülerek eğlenerek ses attı sıktın artık tarzı ile size yapılsa ne yaparsınız ben de yapacaklarım söyledim yarın neden düşünmeden hayır dedin dedim ve sinirden ağladım ses tonum burkuk şekilde idi bende istemem böyle her gece yastığı kafamı koyduğum zaman sabah uyandığım da telefon bakıyorum mejas atmış mı rüyamda WhatsApp engel kaldırmış görüyorum heyacan ile telefon sarılıyorum kimse anlamaz beni bunun amcası teyzesi alakası yok annesizlik babasızli anlamaz kimse ben annemi ağır ameliyat olurken anladım o gece teyzemden bir tabak yemek daha isteyemezken anladım annesizlik ne kadar zor gece hasta olduğum zaman annesizlik nedir anladım benim annem son 7 sene ölüm ile savaştı şuan 1 hap ile hayata tutunuyor ve 8 yaşında bir kardeşim var piskolojim ağır derecede bozuk farkındayım kafa yapım çok karışık 1 sene içinde okulumu en sevdiğim işimi en sevdiğim kız arkdasim ve en sevdiğim abim kaybettim kimse anlamaz anlamıyor söylenecek cok şey var hepsini içine saklıyorum r10 bir webmaster forum olduğu için anlatacak çok şey var ama burada anlatılmaz