o dandik forumda vakti zamanında bir konu açmıştım. ergen bir annesi muhterem kişi konuma musallat oldu. tüm konularımı baltalayacakmış beni rahat bırakmayacakmış falan filan. bana özel mesajla ergen ergen yazıyordu. annesi muhteremi moderatöre şikayet ettim. saatlerce ilgilenmediler. çocuk hala konularımı baltalıyordu. sonra iletişim bölümünden tekrar yazdım ya bu herifi benden uzak tutun yada sizi mahkemeye veririm dedim. dakkasında beni banladılar. şikayetime saatlerce sessiz kalıp kendilerini tehdit edince dakkasında ilgilenmeleri dikkatimden kaçmadı.sonuç: annesi muhtereme hiçbirşey yapmadılar. böyle saçma bir forumdan fazla birşey beklememek lazım. r10dan gerisi hikaye. o gün bugündür sadece r10da takılırım diğer forumlara girmeye bile tenezzül etmem. dandik forumların dandik yöneticileri olur. r10 gibi köklü forumlar bulmak zor.

wmaracı ajans zihniyetinden kurtulamamış, çalışanları 20 yaşından daha dün gün almış kişileri mod olarak işe alan bir firma. r10 ise iş adamı tarafından yönetilen bir forum. o forumlar yokken r10 vardı. ben r10un ilk zamanlarında üye oldum. ondan sonra türedi bu tarz dandik forumlar. bu yüzden r10un kuralları daha belirgin ve düzgün. diğer forumların kuralları düzgün değil, modları ergen, takılanlar ergen. bu yaştan sonra ergenlerle uğraşacak halimiz de yok. dandik forumlara ihtiyacımız da yok çok şükür.