tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abone kitlesi gerçekse satmayın bence 2-3 bin lira gelip geçici kitleyi yakalamak zor muhabbet kuşu besliyorum youtubeda araştırıyorum en ufak bir şeyde izliyorum tüm videoları araştırıp
aboneler gerçek hiç öyle abone kasma vs ile uğraşmadım hepsi %100 doğaldır kendi kendilerine abone olan insanlardır zaten videolarımın altında çokça yorumlarda var etkileşimi yüksek ama 1 yıldır video atamıyorum kuş kalmadı elimde bu sebeple şuan boşa duruyor

Protex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizin adınıza sevindim çok iyi.

onlarca tamamiyle organik yüksek aboneli ve yüksek izlenimli kanal aldım, belki 100ü geçmiştir. her kanalın özel bir kitlesi vardi. kimse kitlesini kaybetmek istemez, olay tamami ile ihtiyacı bir durum. Gönül isterki ilgilensin büyütsün... ama zaman ve hayat şartları namusait ise yapacak bişe yok... geliri azsa ve en önemlisi ilgilenemiyosa, boş boş duracağına satıp nakite çevirmesi daha makbul ve mantıklı olandır.
aynen öyle nakit ihtiyacı hasıl olduğu için böyle bir konu açtım.Bir şey danışmak istiyorum olurda kanalı satarsam gmail hesabını da vermek zorundamıyım ? çünkü bağlı gmail aktif kullandığım gmail hesabı