Yarın gün içinde sevdiğim kız arkdasim bir yere çağırdım ve bana dediği cevap düşünmeden hayır yazdı ve aradan bir kaç saat geçti artık yazma bana dedi yazmanı iştemiyorum dedi ve biz 16 gün önce kavga ettik ve konuşmuyorduk bugün konuştuk ben ona çiçek sepeti kalpli çikolata yaptırcaktim çikolata sevdiği için ve de staj yaptığı yere gönderecektim staj yaptığı yerde stajer hocaları kızar diye iptal ettim yarın çağırıp verecektim ve hayir dedi düşünmeden ve aradan bir kaç saat geçti bana sesli mejas attı gülerek dalga geçti artık sıktın beni çağırma gelmem tarzı şeyler dedi ve o an herşey koptu bende yarın neden çağırdığımi söyledim ve ses tonum burkuk bir şekilde ve kız buna rağmen hiç bir şey demedi görüşürüz dedim sende dedi neyse diyip çekti gitti şunun özeti ben yufka yürekli olduğum için böyle hep babası olmadığı için o ne seviyorsa almak istedim hep babasızlik ne kadar zor olduğunu bildiğim için ve bunu bir gün beli etmedim ama. Benle dalga geçerek gitti ve ben onu güzel bir sürpriz ile karşılama istedim ve günlerce çalışıp o parayı biriktirdim ve sonu hüsran bitti hayatımda belki bu kadar çok üzülmedim sanki dünyam başıma yıkıldı adete bir karıncayı incitmeyen kız neler yaptı bana karşı söylecek bir şey bulamıyorum r10 benim bir ailem artık ne yapcam bilmiyorum