OzanERCAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba. Anlaşmaya ulaşma imkanım bulunmamakta. Sigorta dökümümde taşeron firma gözüküyor. Maaş ödememide taşeron firma üzerinden almaktayım. Geçen sene eğitim almaya devam ettiğim üniversitede bazı derslere devamsızlıktan yok yazılmamak için belediyeden orada taşeron firma üzerinden çalıştığıma dair evrak almıştım. Belediyenin ik sında bilgilerimde mevcut zaten

O konudada zaten görüşme yaptık işe iade olmayacığınıda söylediler
16 mart 2016 dan itibaren hiçbir yıllık iznimide kullanmadığımı belirtiyim. 2017 yılında kolum kırılmıştı. Raporlu olduğum halde işe devam etmiştim. gelen giden maillerden bunuda ispat edebilirim
Konu hakkında yönelmeniz gereken yer belediye değil çalıştığınız firma. Kendileriyle görüşüp yan haklarınızı talep etmelisiniz. Bu gibi durumlarda uzlaşmaya varmak istemezler toplu şekildedava açarsanız işçi mahkemesi bütün mağdur edilen personel hakkında tek dosyada karar verebilir. Size hak talep edemeyeceğinizi söyleyen kimseye aldırış etmeyin işçi mahkemesinde kaybetme olasılığınız bulunmuyor. Belediye üzerinden yapabileceğiniz bir şey yok ne yazık ki özel firma üzerinden gitmeniz gerekiyor.

Son olarak işten çıkarılma sebebiniz sizin siyasi görüşünüz ya da apolitik oluşunuz değil, taşeron firmanın siyasi görüşüdür. Bundan emin olabilirsiniz ne yazık ki ülkemizde kurunun yanında yaş da yanıyor tekrar geçmiş olsun.