Merhaba
Öncelikle geçmiş olsun, taşeron firma üzerinden belediye çalıştığını yazdığınız için soruyorum. Bağlı olduğunuz kurumun belediye ile anlaşmasına ulaşma imkanınız var mı ?
Sigorta dökümünüzde nerede sigortalı personel gözüküyorsunuz, belediye mi yoksa taşeron firmanızda mı ?
Maaş ödemenizi belediye hesabından mı havale yapıyorlardı bağlı olduğunuz taşeron firmadan mı ?
merhaba. Anlaşmaya ulaşma imkanım bulunmamakta. Sigorta dökümümde taşeron firma gözüküyor. Maaş ödememide taşeron firma üzerinden almaktayım. Geçen sene eğitim almaya devam ettiğim üniversitede bazı derslere devamsızlıktan yok yazılmamak için belediyeden orada taşeron firma üzerinden çalıştığıma dair evrak almıştım. Belediyenin ik sında bilgilerimde mevcut zaten
muhtemelen belediye değil taşeron firma çalışanısınız bu yüzden firmaya dava açmanız gerekiyor. öncelikle 15 gün içerisinde işe iade davası açıp arabulucuya gitmeniz gerekiyor arabulucu ile size işe tekrar alınıp alınmayacağınız konusunda karara varılıyor daha sonrasında işe sizi tekrar geri almazlar ise hem işe iade tazminat davası hemde alacak davası açıyorsunuz ortalama 1 sene içerisinde paranızı alıyorsunuz.
O konudada zaten görüşme yaptık işe iade olmayacığınıda söylediler
16 mart 2016 dan itibaren hiçbir yıllık iznimide kullanmadığımı belirtiyim. 2017 yılında kolum kırılmıştı. Raporlu olduğum halde işe devam etmiştim. gelen giden maillerden bunuda ispat edebilirim