Hocam gözümden kaçmış olabilir ama sormak istiyorum. Her aramada çerezleri temizliyor musunuz? Ya da chrome da yeni bir kullanıcı açarak arama yaptınız mı?
hocam yukarıda bir yerde bahsettim o ekran görüntüsünü telefon ile çekmek falanda işe yaramadı. exif dataya telefonun kamera özellikleri resmin çekilme tarihi falan gibi extra bir sürü şey daha ekleniyor olmasına rağmen google resmi kullanan yerleri bire bir buldu.
dekorasyonu rastgele seçtim aynı durum arabalar vs. ne varsa geçerli.
şuan için tek resim için işe yarar görünen yöntem resmi ayna yapmak (ki başkası bunu yaptıysa gene patlıyoruz) yada 15-20 derece çevirmek gibi görünüyor ki bu da yetersiz kalabiliyor.
kolaj yapalım dediğimizde de ufak sıkıntılar var. mesela aşağıdaki gibi basit bir kolaj yapınca da görsel aramalarında kolaj içindeki resimlerin aynıları listeleniyor.
ilk resime eklemeler yapmama üstüne "dekorasyon trendleri 2019" falan yazmama rağmen resmin orjinalinin aynısını buldu

şimdi mevzu kolaj içindeki resimleri buluyor olabilir ama resimleri bu şekilde birleştiren ilk kişi biz olursak bunun faydasını görürmüyüz?