Mehmet_OZCAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef hocam.

vBulletin onlıne calısan bı sıstem değil kodlanmıs bir php yazılımı, siz ozel bir sırkete web sitesı yaptırdıgınızda omur boyu o sırketten destekmı alıyosunuz ? yada vbulletın sırketı batsa kapansa bu scprt calısmayacakmı ? ınsanların vb konusunda bu on yargılarını anlamıyorum vBulletın suana kadarkı gelmıs gecmıs en ıyı forum yazılımıdır. bunu herkes bılır. ben tum forumlarımda vbseo yu sorunsuz bır sekılde kullanıyorum herhangi bir destek alma ıhtıyacıda duymuyorum.
Hocam beni yanlış anladınız o zaman bana kalırsa gelmiş geçmiş en iyi araba murat 124 demek gibi birşey wordpress php yazılmış yazılım ? ama otomasyon sahip daha önce bunu tartışmaları yaptık lakin vBulletin artık kod bazında yapı bazında işlevini tamamladı nasıl murat 124 tamamladıysa
2030 derken o anlamda demedim şirket satışlar düşük zaten bundan doalyı yazılımsal destek sona ericek sonuç olarak güvenlik açıkları vb..

yapılamayacak bireysel yapanlarsa 400 500 600 1000 bin tl açık kapatacaklar ön yargı olayı değil örnek r10 örnek alalım sizde modern tema yapıldı ama alt temeli uyumsuz olması işlevsiz olması - gibi tonca unsur var sizde vbulletın iyi olduğundan değil fenatik olduğunuzdan kaynaklı evet zamanında vbulletın rüzgalar esdi zamanında toyota coralla 99 efsane esdi murat 124 esdi bunlara kafa takacak şeyler değil ufkunuzu 3 5 kod bağlamayın huawei m30 çıkdı ama google hizmetleri yok sizde kaç kişi alır ? çok az vBulletin durumu böyle vBulletin en büyük hatası nokia olduğu gibi kendiniz gekliştirmemesi otomatik güncelleme yapaması temalar büyük olması 20 25 30 mb varab temalar ulaşması CSS5 geçiş yapamaması ajax ve javalar multi destek vermemesi bundan kaynaklı kod bazlı sorunları gideremedi için amerika başda bir çok büyük forum diğer yazılımlara geçdi ? eğer müsait bir zamanınız olursa vBulletin 1 ile 5 versiyon indirin kodlayı inceleyin birebir aynı demem şu ki kendini geliştirmeyen batmaya mahkumdur hocam r10 php uzmanı bile vBulletin değişmeyen kodunu bırakmadı ama hala sorunlar ve sıkıntılar oluyor oda belki özel yazılım yaparız dedi hatta bir konuda.

mum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vbseo da ben de birçok sorunlar yaşıyorum eyvallah ama daha iyisi de yok yani bencede. Şayet 2030'da da daha iyisi olmazsa yine vBulletin tercihimiz olacaktır.
daha iyi var yeterki bakmak yeterli biz kodsal ve işlevsel olarak bakıyoruz
ona bakarsanız toyota coralla 99 efsane daha iyi yok