Meftun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim yasim 26. 15 yil oncesi icin bir sey diyemem. Ben musluman degilim ve araplardan da nefret ediyorum. Hic bir yerde gorusumu gizlemedim ama kalkipta hic bir kadina dini gorusu ya da dis gorunusu yuzunden satilik veya kiralik diye hakaret etmedim.

Universiteleri bilmem ama devlet dairilerinde bas ortusu kullanilmasin karsiyim. Sadece bas ortusu degil, her hangi bir dini ya da siyasi gorusu belirten her turlu seye karsiyim. Hakim, savci, polis, doktor, gise memuru kim olursa olsun karsisindaki kisiye esit mesafade yaklasmak zorunda. Karsisindakinin dusuncesi hakkinda fikir sahibi oldugu anda tarafsizligini kaybedebilir.
Karşındaki kişi başını örttüğü için seni rahatsız ediyor mu ? Ediyorsa evet takmasın. Mesela nasıl rahatsız eder ? Görsel anlamda mı ? Yoksa aranıza mesafe mi koyar ? Madem kimse takmasın diyorsun bence hepsi kapansın eşit olsun ?
İsterseniz sivrisinek ilacına tapın isteseniz Dinlere küfredin yada gram umrumda değil. Ama bir insanı kıyafeti yüzünden dışlayacak yada buna karışacak kadar kimse küstahlaşamaz. Nasılki bu konuda adı geçen hocaya tepkimi koyduysam kimse benim eşin anam bacım kardeşim açık diye yargılayamazsa kapalı diye de yargılayamaz.