Meftun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Resimdeki kisi Necip Fazil Kisakurak mi?
Benziyor ama kumar ve alkol parası için hükümete yalakalık yapıp sipariş üzerine sanat yapmaya çalışan biri gibi daha çok.

moncen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 yıl once bunları soyluyomuydunuz pekı hele bıızm cocuklumuz 2000 lerde camılere yaz ayında gıderken dahı camıye jandarma gelır denetım yapardı unılere basortulu gıremez dıye kuzenım matamatık oğretmenı kazakıstan mı nedır o taraflara okumaya gıttı Nıye bılıyomusun Musluman cogunluk olan ulkem de bunlar vardı .neyse daha fazla yazmıyorum
ıyı forumlar

Hey koyu müslüman. O bahsettiğin olayların ardında ne olduğunu düşündün mü hiç? Şuan fetö denilen örgüt o zamanlar sizler gibi insanların fettuhlah efendisi idi. Bahsettiğin kurumlar o zaman bunun farkında ve bunu önlemeye çalışıyordu. Başörtüsü masum değildi. Türkiyede şuan dinlerin, tarikatların masum olmadığı gibi. Ama işinize gelmediğinde sadece başörtüsünden bahsedersiniz.

Fetö'den yüz binlerce kişi içeri alındı. Bunların bir çoğu kapalı. Bunlar kul hakkı yedi, rüşvet aldı, rüşvet verdi, torpille masum insanların kadrolarına geçti. O zamanlar nerdeydi senin bu masumiyetin? Bu isyanın? Bırak bana burda masum müslüman ayaklarını. Benim bu hayatta tanıdığım gerçek müslümanların bir tanesini dini bu şekilde konuşmaz kendi içinde yaşar.

Senin gibi pinterestten kaçak hiç çekip para kazanıp, oyun hileleri sitelerinden kopya içerik çekip kul hakkı yiyip para kazanıp burda başörtümde başörtüm diye ağlamaz. Az dürüst olun be. Savunduğun dini düzgün yaşarsan burdaki benim gibi ateistlerin hepsi ile on numara anlaşırsın merak etme. Çakma müslümanlık taslama.