moncen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keske ınansan ve doğru yolu gormen umıdıyle yoksa elım verıcı bır azap bekler kapında
Her din kendilerinin dogur oldugunu iddaa eder. Hangisine inanalim? Din konusuna hic girmeyelim lutfen. Buyuk ihtimalle Islam harici dinler hakkinda en ufak bir bilgi yok.

Bana esıtlık fıyaskosu yaparak algı yapma kapanmak ıle esıtlığın ne alakası var ya bunu ustaca kullnıyorsun yada ustaca kullananların senı yonlendırmesıne ıtıraz etmıyorsun ıkısı farklı seyler esıtlık adı altında algı yapma
Kendi hur iradem var sizin gibi yonlendirilenlerden degilim maalesef. Bitmedi algida algi. Ne algisi? Fikirlerimi soyledim ve hala arkasindayim.

Bır Not duseyım Dunyanın en zengın adamalrından bırı bıll gates DEYINCE AKLA wındows gelır ama INGILTERE sterlını uzerınde manıpılasyon yapacak kadar guçlu olan SOROS un açık toplum vakıfları vardır senın gıbı ınsanları yonlendırmek ıcın
Eger birisi yonlendiriliyor ise sen yonlendiriliyorsun. En basiti inandigin inanci bile arastirdigini dusunmuyorum . Birisi sana sen muslumnsin demis sen de musluman olmussun.