Benim yasim 26. 15 yil oncesi icin bir sey diyemem. Ben musluman degilim ve araplardan da nefret ediyorum. Hic bir yerde gorusumu gizlemedim ama kalkipta hic bir kadina dini gorusu ya da dis gorunusu yuzunden satilik veya kiralik diye hakaret etmedim.
Universiteleri bilmem ama devlet dairilerinde bas ortusu kullanilmasin karsiyim. Sadece bas ortusu degil, her hangi bir dini ya da siyasi gorusu belirten her turlu seye karsiyim. Hakim, savci, polis, doktor, gise memuru kim olursa olsun karsisindaki kisiye esit mesafade yaklasmak zorunda. Karsisindakinin dusuncesi hakkinda fikir sahibi oldugu anda tarafsizligini kaybedebilir.
karısamazssın devlet daıresı askerıye veya unı dahıl ınsan kapalı dıye ınsanları kısıtlayamazsın ıslama ınanmıyorsun Keske ınansan ve doğru yolu gormen umıdıyle yoksa elım verıcı bır azap bekler kapında
Bana esıtlık fıyaskosu yaparak algı yapma kapanmak ıle esıtlığın ne alakası var ya bunu ustaca kullnıyorsun yada ustaca kullananların senı yonlendırmesıne ıtıraz etmıyorsun ıkısı farklı seyler esıtlık adı altında algı yapma
Bır Not duseyım Dunyanın en zengın adamalrından bırı bıll gates DEYINCE AKLA wındows gelır ama INGILTERE sterlını uzerınde manıpılasyon yapacak kadar guçlu olan
SOROS un açık toplum vakıfları vardır senın gıbı ınsanları yonlendırmek ıcın
TOPRAK ne akdar zengin olursa olsun,ekilmedikce mahsül vermez.Kafalarda öyle ekilmeyen kafalar da fikir vermez Kötüyü öğretirsen iyilik bekleme ondan sana fayda gelmez