Merhaba arkadaşlar
i9 bilgisayar fiyatı bakayım dedim fiyatı görünce şok oldum inanılmaz mutsuz ve fakir hissettim kendimi.
1 adet bilgisayarın fiyatı 122.000 TL düşündüm de bir internet cafe açmak istesem 20 ×122k 2,440 Milyon ihtiyaç var dükan koltuk masa derken 2,5 Milyon ile ancak cafe açılıyor. Konuya kızanlar olabilir ama benim kızdığım şey gercektwn bilgisayar bu fiyata mi veya paramiz mi bu kadar değersiz anlam vermedim. Yorumu sizlere bırakıyorum iyi geceler
Bilgisayarın satış
Link
özelliklerini bilmiyorum ama 16 bilgisayarlı bir kafe açtı bir tanıdık 90 bin liraya maloldu dedi masalar hariç sadece bilgisayarlar ve bazı yazılımlar dedi. onu da taksitle aldı beko ya da arçelik marka.
ayrıca mesele paranızın değersiz olması değilki. ona bakarsan çinin parası akıl almaz derecede değersiz ama adamlar dünyaya yön veriyor.
eğer döviz sürekli böyle kalsa o bile ülkemiz açısından güzel birşey en azından zorla da olsa üretip sattırıyor tembel millete ve ticaret hane gibi ülke yöneten hükümet istese de yurtdışından alıp ülkeye satmak zorunda kalamıyor. bunlar iyi şeyler.