kadersiz35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhaba ,
Yazıma başlamadan önce ÖZELLİKLE belirteyim, sorularını konu altında belirtin, PM kesinlikle göndermeyin..

Öncelikle Bu shadowban nedir onu söyleyeyim ; pinterest hesabınızı geçici süre incelemeye alması demektir.

Bütün SAP ve PA kullananların hepsi bu shadowban olayına mutlaka yakalanırlar fakat önemli nokta ne kadar sürede bu shadowban olayının kalkmasıdır.
günde ortalama 20 adet site kuruyorum ve hepsi mutlaka shadowa yakalanıyor çünki siz aynı hosting ip si üzerinden SAP ve PA çalıştırıyorsunuz ve Pinterestte sizi incelemeye alıyor.
Bütün hesaplarım 2 hafta sonra mutlaka shadowdan çıkıyor.
Eğer paylaşımları durdurursam daha erkende çıkabiliyor fakat ben uğraşmıyorum.


- Şimdi Bazı arkadaşlar diyecekler ki ben aylardır bu işi yapıyorum shadow nedir bilmem,
+ Shadow banın farklı boyutları var , source kodunda siteni kontrol ettiğinde pinlerin durabilir bu shadow yemediğin anlamına gelmez..

Normalde bu tarz bir paylaşım yapmayacaktım fakat ortalığı boş sanan bazı arkadaşlar saçma sapan programlar eğitimler satmaya başlamışlar bunlara boşu boşuna para vermeyin..

peki bota proxy tanımlarsak hocam shadow dan kurtulurmuyuz ? ben bu konuyu 1 haftadır arastırıyordum. siz anladıgım kadarıyla shadowa yakalansanız bile pin atmaya devam ediyorsunuz.