Sağlık durumumdan dolayı konu aktif değildir. 13.09.2025
KAÇIRILMAYACAK HEDİYELER: Gsa Ranker ve Seo Auto Pilot Eğitimi alanlana : Yıllık 500 Dolarlık captcha programı (Süresiz kullanım)
Gsa Ranker Eğitimi alana %xx indirim kodu
Money Robot Eğitimi Alana 130 Dolarlık Diagram Rankerx programı eğitimi ile birlikte kullanılacak sitelerin bilgileri ve kullanımı. Uluslararası öğrencilerimiz ile devam ediyoruz. Türkçe ve İngilizce olarak eğitim verilmektedir. Farklı Diller için isteyenler yazabilirler. Amerikadan bir arkadaşımız
Dış SEO olarak yardım isteyenler yazabilir. Full Eğitim 7 GÜN sürdü. Eğitim günde 1-2 Saat sürdü. NOT: Düşünen arkadaşlar Ağustos ayında güncelleme olacaktır. Bu fiyata kaçırmasınlar. Sonrası proje ve örnek çalışmalar ile 10 güne tamamlanacak. Bu eğitimle sizde Seo Uzmanı olma yolunda büyük bir adım atmış olacaksınız... NOT: Eğitim programların nasıl kullanacağınız ile ilgilidir. Ücretsiz Seo eğitimi her yerde var zaten. Size bunu tavsiye ederim hemde e-devlet üzerinden sertifika alabilirsiniz. Bu eğitimi aldıktan sonra gelebilirsiniz. https://www.btkakademi.gov.tr/portal/course/arama-motoru-optimizasyonu-seo-egitimi-10894
---
RankerX Programı Eğitim Konuları:
Bu eğitim, SEO becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak temel konuları kapsar:
- Program Hakkında Bilgi: Kimler kullanır ve ne işe yarar.
- Temel Kullanımı: RankerX programı arayüzü ve web sitesi yönetimi.
- Backlink Stratejileri: SEO'da backlinklerin rolü ve etkili oluşturma yöntemleri.
- İçerik Dönüştürme:İçerik dönüştürme teknikleri ve özgün içerik oluşturma.
- Money Robot Entegrasyonu: RankerX ve Money Robot programlarının entegrasyonu.
- SEO İpuçları: Bunun için Semrush kullanılacak. Anahtar kelime araştırma, on-page/off-page SEO ve iyileştirmeler.
- Indexleme ve İzleme: Web sitenizi dizine ekletme ve sıralama izleme.
- Örnek Kullanım Senaryoları: Gerçek dünya senaryolarında RankerX kullanımı.
- İçerik Yönetimi: İçerik düzenleme ve sürekliliği sağlama.
Bu eğitim, SEO dünyasına giriş yapmak veya mevcut becerilerinizi geliştirmek için ihtiyacınız olan temel bilgileri sunar. Her konu, pratik örneklerle desteklenir, böylece öğrendiklerinizi gerçek projelerde uygulayabilirsiniz. SEO'ya dair kapıları açmaya hazır mısınız?