Hocam aynen dediğiniz gibi şimdi kurcaladığım resmi arattım resmin orjinalini ve benzer sonuçları buldu.
exif meta datasını değiştirip aradım "Eşleşen görselleri içeren sayfalar" kısmında resmin orjinallerini gene buldu.
yani rengi, boyutu değiştirmek üstüne yazı yazmak exif meta datayı değiştirmek fayda etmiyor.
bu arada google da durum bu. acaba aynı şey pinterest te de geçerlimidir? sonuçta aynı algoritmalar çalışmıyor
Sizin görselide aradım benzer görselleri listeliyor ama sizin resimin aynısını bulamadı.
Hash değerini değiştirmek için ne yapıyoruz? exif meta ile değişyordur heralde diye düşünmüştüm ama işe yaramadı.
hocam resn, boyut ve exif datayı değiştirsem de google yukardaki resmin orjinalini buldu
hocam inanın ben nasıl yapıldığını bilmiyorum. zamanında bana da özgün resim lazım olduğu için bir arkadaşım bana resimleri özgünleştirip iletmişti. nasıl yaptığını sorduğumda hash değerlerini değiştim demişti. fakat nasıl olduğunu gerçekten bilmiyorum fakat; araştırarak kolay bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum